Dopravní omezení - stavba II/303 Velké Poříčí - Hronov

Vážení spoluobčané,

dne 12. dubna 2021 bude zahájena stavba „II/303 Velké Poříčí – Hronov“, rekonstrukce stávajících chodníkových ploch v zastavěné části města Hronova a to v Hostovského ulici. Rekonstrukce bude koordinována se stavbami II/303 Velké Poříčí – Hronov (rekonstrukce komunikace a mostů, investor Královéhradecký kraj) a II/303 Velké Poříčí - Hronov (rekonstrukce chodníků v městysu Velké Poříčí). I. etapa se týká území od mostu ve Velkém Poříčí, tzv. Železňák, až po křižovatku Hronov – Červený Kostelec a bude trvat 2 roky.
Dodavatelem stavebních prací je Společnost Velké Poříčí – Hronov (Správce společnosti STRABAG a.s a druhý společník EUROVIA CS, a.s.), za nabídkovou cenu pro město Hronov 19 945 280,13 Kč vč. DPH. Celková nabídková cena pro Královéhradecký kraj, město Hronov a městys Velké Poříčí činí 106 328 121,76 Kč vč. DPH.  

Vzhledem k technologické složitosti stavby se bohužel musí již letos v Hronově začít realizovat úsek v Hostovského ulici, a to od křižovatky na Červený Kostelec (prodejna drogerie) až po křižovatku Hostovského – Havlíčkova (u mateřské školky). Stavba je plánována v termínu 12.4.2021 – 31.10.2021.

Objízdná trasa je pro tranzitní dopravu Hronov – Náchod plánována oboustranně přes Zbečník na Červený Kostelec - Horní Radechovou – Dolní Radechovou – Náchod.

Místní občané a místní firmy mohou využít ulici Smetanovu, Riegrovu, Havlíčkovu, Nádražní a Husovu nebo nutné případy řešit dohodou se stavbyvedoucím.  
Ve Velkém Poříčí bude v letošním roce realizován úsek od benzínové stanice KM-PRONA,a.s. po křižovatku Náchodská – Příčná (u Staročeské hospody). Místní občané a místní firmy mohou využít ulici Poříčskou.
Úsek od křižovatky Hostovského – Havlíčkova (u mateřské školky) po křižovatku Náchodská – Příčná (u Staročeské hospody) bude pro místní občany v letošním roce průjezdný.

Úsek v Hronově bude mít za dodavatele na starost společnost EUROVIA CS, a.s., zodpovědná osoba p. Michal Rojšl, stavbyvedoucí.
Město Hronov bude informace ke stavbě poskytovat průběžně prostřednictvím webových stránek města, facebooku, aplikace Mobilní rozhlas a Hronovských listů U nás.

Omlouváme se za případné problémy a v případě potřeby se na nás neváhejte obrátit.

 Ing. Lenka Vítová, odbor majetek

Soubory ke stažení:

 

Zdroj: mestohronov.cz

 

V roce 2024 náš spolek podpořili:

Nadace Via, Město Hronov

 

 

V roce 2023 náš spolek podpořili:

Nadace Via, Město Hronov, Albi, GP BAU s.r.o., Umlauf

 

V roce 2022 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi

 

V roce 2021 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi

 

V roce 2020 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi, Umlauf

 

V roce 2019 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Albi, Umlauf, Wimex

 

V roce 2018 náš spolek podpořili:

Albi, Město Hronov

 

V roce 2017 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Petr Čuhanič, PINstudio Jan Záliš

 

V roce 2016 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Petr Čuhanič

 

V roce 2015 náš spolek podpořili:

Albi, Wikov MGI a.s., Město Hronov, Kadeřnictví Marcela Pavlíčková, Petr Čuhanič

 

V roce 2014 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Erika copy, Umlauf, Miroslav Vlach, Petr Čuhanič, Kateřina Smutná

 

V roce 2013 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Fond T-Mobile, Bezedos, CES-EKO, Trees s.r.o., Proto.cz, s.r.o., Martin Dankanič, David Matyska, Miroslav Vlach, Petr Čuhanič

 

V roce 2012 náš spolek podpořili:

Město Hronov, Rivet Factory Česká republika s.r.o., Kateřina Smutná, Petr Čuhanič

 

Děkujeme za podporu.

 

 

Zbečník náš domov, z.s.

Zbečník 117
Hronov
549 31
+420 602 372 340 info.zbecnik@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode