Email starostce
Starostce sem napsal tenhle email, a sam sem se přesvědčil že rozhodně neni tak vstřicna jak se snaži vypadat a na otazkiykery se ji neliběj nehodla odpovidat.
Dobry den, chci se vas zeptat na několik otazek, na kere sem furt nenašel odpověď. Zajima mně a určitě i spoustu ostatnich lidi ze Zbečníka kolik je bude stat připojeni ke kanalizaci (hrubě rozmezi mezi nejnižši a nejvyšši cenou za kompletni vybudovani kanalizacve, pokud to bude 5, 10, 20, 50 m (zistěte prosim za každu delku zvlašť) od hranice pozemku až do jejich hajzlu a odtoku odpadnich vod). Dal mě zajima esli je domovni připojka opravdu povinna (nebo esli pak toho gdo se nepřipoji budete buzerovat) a pokud ano, tak co dělat, gdyž na ni něgdo nebude mit penize a ani po splatkach to pry nejde?! Slyšel sem i něco o pokutach za nepřipojeni nebo totalni buzeraci (vyvaženi žumpy každy měsic), jaka je pravda? Co vim z doslechu, tak sem slyšel i odhadovanu cenu za připojeni přes 100 000 kč u někerych nešťastlivcu. Potom material, ten si mužem sami vybrat, nebo město urči třeba jednu firmu a jeden typ trub a reviznich šachet kery kupovat? O tomhle se nigde nepsalo a chci jasne odpovědi na moje otazki, tady a přehledně, a ne aby to bylo něco ve stilu zeptejte někoho ineho, ja nic nevim, jako starostka byste totiž měla vědět co se děje ve vašem městě a mit o tom přehled!
Todle bude zajimat asi i spoustu dalšich lidi tak prosim o odpověď v sekci Názory a podněty občanů.